Prisliste 2020/21

 Opsætning “hele” byen (kun officielle arrangementer)  Kr. 650,00  
 Lille opsætning (ex. omkring kirke og Forsamlingshus)  Kr. 350,00  
 Opstarts gebyr tillægges til alle priser  Kr. 100,00  


Foreninger samt privat betaler efter ovenstående priser.
Bemærk man SKAL stille med minimum 3 hjælpere til op og nedtagning:

Priserne gælder for opsætning og nedtagelse samme dag. 
Ønskes flagene opsat 2 eller flere efterfølgende dage betales der kun ét grundgebyr, men i øvrigt fuld pris for de enkelte moduler. 
På dagen opsættes flagene tidligst ved solopgang og senest kl. 09:00, og de nedtages igen senest kl 18:00 eller efter aftale.
Endelig tidspunkter aftales normalt ved bestillingen. 
Der vil være muligt at leje flag, flagstænger og monteringsbeslag. Man skal selv sørge for nedgravning og senere optagning af beslag men man kan så etablere en flag allé på egen grund.Se vilkår nedenfor

Afregning: Efter bestillingen sendes der en e-mail med pris.
Betaling sker forud og senest 8 dage før opsætningen.

Du har som forening eller virksomhed måske et ønske om opsætning af en flagallé på specielle tidspunkter, flere gange årligt. 
Vi kan tilbyde udlejning af et antal flagstænger for kortere eller længere tid. Hvis det er uden for området hvor der er etableret huller bruger du bare dem der er. Alternativt kan vi tilbyde dig nogle plastikrør som du selv graver ned hvor du ønsker flagene opsat. 
Kontakt fællesrådet for priser og betingelser på mail: lDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Begrænsninger:

Vi kan ikke opsætte flagallé i frostvejr, dvs. at i vintermånederne vil der være dage hvor vi ikke kan efterkomme en bestilling.
Hvis bestiller ikke stiller med de min. 3 hjælpere, forbeholder vi os ret til at aflyses opsætningen. 
Har du allerede bestilt, og vejret driller vil du kunne få din betaling retur.
Betalingen tilbagebetales ikke, hvis aftalte hjælpere ikke møder frem og opsætningen derfor aflyses.
Af hensyn til arbejdsgruppen vil vi gerne have bestillinger i så god tid som muligt.© Lojtland Portalen Og Løjtland Fællesråd  –Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Løjtland Fællesråd: Email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.